Film csoportosítások:
Tagadott múlt  | Haza védelme  |  "SOS"  |  Tálentumaink |  Régészet |  Hagyomány  |  Nemzeti ereklyék  | Hitélet  |  Gondolkodók  | Lélek hangjai |
Magyar történelmünk, eredetünk és történelem hamisítások

Magyarság eredete, igaz történelme! (09:49)

Dr. Bakay Kornél őstörténet tudományok professzora vallomása az igaz Magyar történelemről, és Magyarok eredetéről. (ALAPFILM!)

Gyorimo Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   


Magyarok őstörténete!

Magyarok mint az Európai civilizáció létrehozói! (05:49)

Prof. Dr. Michelangelo Naddoe előadása Magyarországon, ahova a Magyar Tudományos Akadémia nem küldött hívatalos résztvevőt!!! Honlapja: www.michelangelo.cn Bizonyítékokat szolgál arról, hogy Magyarok alkotják Európa ősi civilizációját.

Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   


Magyarok!

Magyar történelem hamisítás! Végleg megbukott a Finn-ugor elméletz! 2008 december! (10:20)

Bajban az MTA ! HírTV tényfeltáró ripotrja! Megbukott a Finnugorizmus, amit ll.-ik Piusz Pápa iktatott törvényerejű egyíházi rendeletbe!
Megjegyzés, ekkor már a Vatikánban őrizték a "Magyar Képes Krónika" nagyobbik részét, amit a mai napig nem adtak visza!
Ugyancsak a Jézus békéjét és szeretetét közvetítő Vartikán mondta ki 907-ben a Német-Római császárság idején, a Magyarság utolsó emberig történő kiírtását, amire válaszul Árpád Apánk fiaival Pozsony alatt 35.000 lovasával megsemmisítette a 100.000 fővel felálló Német-Római sereget, köztük 6 vatikáni érseket, akik a jobbszárnyat vezették!

Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Magyarok!

A TITOK lelepleződik! (00:29)

Tudósok szerint, Amerika most akarja megsemmisíteni a Magyarok gyökereit? Ne keresd a Magyarok multját, mert akkor kiderülhet az igazság és bocsánatot kell kérni a világnak a Magyaroktól? Esetleg a Magyarok meghozhatják a világbékét?

Magyarok meghozhatják a világbékét Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Az állam is így helyezi ránk!

Mátyás Király! (09:49)

Szántai Lajos előadása, amiből tiszta képet kaphatunk a régmúlt és a jelen kérdéseire. (ALAPFILM!)

Szántai Lajos előadása, amiből tiszta képet kaphatunk a régmúlt és a jelen kérdéseire. Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Az állam is így helyezi ránk!

Magyarok eredete- Tarih-i üngürüsz (09:49)

A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne. Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a kárpátmedencében.

A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne.
Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a kárpátmedencében. Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Az állam is így helyezi ránk!

Magyarok csillagösvénye (09:49)

A történelmi időutazás bizonyítja, a magyarok szkíta, hun, avar történelmi jogfolytonosságát. Történelem kutatók egyre gyakrabban emlegetik, a magyar történelem meghamisításnak egyetlen célja volt, és célja ma is, a Kárpát medence megszerzése! Egyes körök szerint, a Magyarok száma nem haladhatja meg 2015 évben az 5 milliót! A területeinket már felvásárolták, és vezetőink támogatásával a "nyugati" gazdasági érdekkörök az iparunk után már a földjeinket is megvásárolja ( ha nem adja a Magyar, akkor adnak neki 1 db. jutalom Televiziót )! Hamarosan bizonyos körök szerint elérkezik az "Aranyutazások" ideje! Ami annyit jelent, hogy az eladósodott családoknak ( jótékonyságot álcázva) átvállalják kölcsöneit, adósságait, sőt egy két hetes álom utazást is biztosítanak, azzal a feltétellel, hogy Magyarországra már nem térhet vissza az illető! Ezt a filmben látott történelmünk miatt sem teheti meg velünk senki! Mert mi magyarok vagyunk, s mikor kivetődik közüllünk az idegen ( az áruló ), akkor madj képesek leszünk újra nagyok lennei!

A történelmi időutazás bizonyítja, a magyarok szkíta, hun, avar történelmi jogfolytonosságát.  Történelem kutatók egyre gyakrabban emlegetik, a  magyar történelem meghamisításnak egyetlen célja volt, és célja ma is, a Kárpát medence megszerzése!
Egyes körök szerint, a Magyarok száma nem haladhatja meg  2015 évben az 5 milliót! A területeinket már felvásárolták, és  vezetőink támogatásával a Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Magyarok őstörténete!

Magyarország (09:49)

Istenem vigyázz erre az országra, és a benne élő népre, mert többre érdemes.....! Téged pedig arra kérlek, hallgasd meg és ne szégyeld magad, mert Magyar vagy!

Gyorimo Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap   

Magyarok őstörténete!

Árpádnap a 99 éves Huszárkapitánnyal! (05:49)

Árpád nap Pilisszántón - Nagy Kálmán (a 99 éves Huszárkapitánnyal,) és Csepin Péterrel, akik az ezeréves határt járták körül a Magyar nép újra éledéséért.

Árpád nap Pilisszántón - Nagy Kálmán (a 99 éves Huszárkapitánnyal,) és Csepin Péterrel, akik az ezeréves határt járták körül a Magyar nép újra éledéséért. Nézd meg a videót.
Vissza a főoldalra:  Kezdőlap